zondag 5 oktober 2014

Mooie en wijze spreuken over dromen (Engels) - 1

Iedereen droomt weleens. We dromen 's nachts in onze slaap, ook al kunnen we het niet altijd herinneren. Maar we dromen ook weleens van dingen die we anders zouden willen in ons leven of doelen die we willen bereiken. Ga je die droom dan ook verwezenlijken of blijft het bij een droom? Op het web zijn veel mooie en wijze spreuken over dromen te vinden. Wij hebben hier speciaal voor jou de beste en mooiste spreuken over dromen verzameld en verwerkt in mooie afbeeldingen en plaatjes die je kunt delen op social media, zoaosl Facebook, Instagram, Twitter of Tumblr. Natuurlijk kun je de plaatjes met spreuken ook via Whatsapp of e-mail sturen naar je geliefde, familie of vrienden.

Hoe kun je zo'n plaatje met wijze spreuken over dromen downloaden of opslaan? Dat gaat heel erg snel en eenvoudig! Zit je achter de computer, dan klik je de afbeelding aan om uit te vergroten. Daarna klik je met je rechtermuisknop op het plaatje en kies je voor 'afbeelding opslaan als...'. Zit je op je tablet, iPad of smartphone? Dan kun je het plaatje een keer aantikken. Daarna het plaatje nog een keer aantikken waarbij je je vinger op het scherm houdt. Nu verschijnt er de mogelijkheid om de afbeelding op te slaan. Veel plezier met het plaatsen van je wijze spreuk afbeelding op je Facebook, Twitter of Instagram. Natuurlijk kun je deze mooie plaatjes ook doorsturen via Whatsapp of e-mail naar anderen.



Let your dreams be bigger than your fears and your actions louder than your words.



The best way to make your dreams come true is to wake up.
 


Don't dream your life, live your dream!
 


If you can dream it, you can do it.
 


Whisper a wish to a butterfly and it will fly up to heaven and make it come true.
 






Miracles start to happen when you give as much energy to your dreams as you do to your fears.
 


Dreams are like stars.
You may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny.
 


If you never chase your dream, you will never catch them.
 


The only place where you dream becomes impossible is in your thinking.
 


Don't let your dreams just be dreams.
 





Interesse in boeken over psychologie, boeken over voeding, boeken over gezondheid, boeken over alternatieve geneeswijzen, zelfhulp boeken of spirituele boeken?

Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...